HAPU Festivali

Program

Date / Time
Project
Venue
Type
Production
Date:
06.06 / 22:00
Project:

HAPJA E FESTIVALIT

Venue:
Parku i Qytetit
Type:
Edition 2022
Production:
Hapu Festival
Date:
23.06 / 21:00
Project:

LAMENT OF THE EARTH (Vajtimi i Tokës)

Venue:
Parku i Qytetit
Type:
Edition 2022
Production:
Hapu Festival
Date:
23.06 / 21:30
Project:

LAMENT OF THE EARTH (Vajtimi i Tokës)

Venue:
Parku i Qytetit
Type:
Edition 2022
Production:
Hapu Festival
Date:
24.06 / 11:00
Project:

WEATHER FORECAST, 2022 (Parashikimi i Motit)

Venue:
Parku i Taukbashçes
Type:
Edition 2022
Production:
Hapu Festival
Date:
24.06 / 16:00
Project:

AROMA MAPPING

Venue:
Parku i Taukbashçes
Type:
Edition 2022
Production:
Hapu Festival
Date:
24.06 / 18:00
Project:

AROMA MAPPING

Venue:
Parku i Taukbashçes
Type:
Edition 2022
Production:
Hapu Festival
Date:
24.06 / 19:00
Project:

DASHURIA PËR …

Venue:
Parku i Qytetit
Type:
Edition 2022
Production:
Hapu Festival
Date:
24.06 / 21:00
Project:

LAMENT OF THE EARTH (Vajtimi i Tokës)

Venue:
Parku i Qytetit
Type:
Edition 2022
Production:
Hapu Festival
Date:
24.06 / 21:30
Project:

LAMENT OF THE EARTH (Vajtimi i Tokës)

Venue:
Parku i Qytetit
Type:
Edition 2022
Production:
Hapu Festival
Date:
25.06 / 11:00
Project:

WEATHER FORECAST, 2022 (Parashikimi i Motit)

Venue:
Parku i Taukbashçes
Type:
Edition 2022
Production:
Hapu Festival
Date:
25.06 / 16:00
Project:

AROMA MAPPING

Venue:
Parku i Taukbashçes
Type:
Edition 2022
Production:
Hapu Festival
Date:
25.06 / 18:00
Project:

AROMA MAPPING

Venue:
Parku i Taukbashçes
Type:
Edition 2022
Production:
Hapu Festival
Date:
25.06 / 19:00
Project:

JEPI ME GOJË

Venue:
Parku i Taukbashçes
Type:
Edition 2022
Production:
Hapu Festival
Date:
25.06 / 20:00
Project:

Koncert i mbylljes së HAPU për këtë vit.”KREJT SUPER”

Venue:
Teatri ODA - Pallati i Rinisë, nr. 111 (rr. Rinia, 7)
Type:
Edition 2022
Production:
Hapu Festival

Hapu 2021

HAPUDEMIA 2021Të dashur adhurues të artit në hapësirë publike,Edhe këtë vit si asnjëherë më parë HAPU – Festivali i Artit në Hapësirë Publike detyrimisht qëndroi mbyllur duke u zgjatur kjo kohë e pështirë edhe më shumë, përkundër s...

Hapu 2020

HAPUDEMIA 2020Të dashur miq të hapësirës publike, Këtë vit si asnjëherë më parë HAPU – Festivali i Artit në Hapësirë Publike ishte detyrimisht i mbyllur në pamundësi hapjeje me ju, me qytetin, me hapësirën publike e me artistë...

Hapu 2019

Hapu dhe Luaj!Të dashur miq e lojtarë,Këtë vit për herë të pestë po vendosim fushë-lojën: qytetin, hapësirën publike. Të luash nuk është aktivitet i kohës së lirë. Të luash është të mësosh e të përjetosh. Duke luajtur, ne e vëmë vetveten...

Hapu 2018

Të lëvizësh qytetin!Të nderuar miq,Edhe këtë vit po vendosim pikënisje të lëvizjeve tona në hapësirat publike të qytetit të Prishtinës. Po vazhdojmë eksplorimin tonë të pashterur në kërkim të pikave që provokojnë nisjen në lëvizjen tonë ...

Hapu 2017

Gjurmë të veçanta artistike po vendosen në qytet.Të nderuar miq,Po vazhdojmë kërkimin tonë të pafund për të rizbuluar hapësirën publike, pikëtakimin tonë. Po e rimendojmë atë çka ajo përfaqëson për vendasit, për ata që banojnë mu aty? Çk...

Hapu 2016

Sërish po hapim portat artistike të hapësirës publike në Prishtinë. Prej 20-23 korrik ju mirëpresim me punë artistike që kanë për bazë bashkëpjesëmarrjen tuaj. Këtë vit tema e pjesëmarrjes së publikut dhe bashkë-krijimit ka qenë fokusi i...

Hapu 2015

HAPU si Festival po hapet këtë vit. Si iniciativë dhe ide është tashmë 6 vjet e vjetër, atëherë kur Teatri ODA hyri në partneritet me 17 organizata tjera të shteteve anëtare të Bashkimit Evropian në kuadër të rrjetit IN SITU. Tash e 6 vi...