Program

Date / Time
Project
Venue
Type
Production
Date:
19.07 / 19:30
Project:

Hapja e Festivalit

Venue:
Biblioteka Kombëtare dhe Universitare e Kosovës - Sheshi Hasan Prishtina
Type:
Edition 2017
Production:
Hapu Festival
Date:
19.07 / 20:00
Project:

Kolektiv artistësh nga Kosova X-TERR Udhëtim artistik me makinën tuaj (KOSOVË)

Venue:
Kolektiv artistësh nga Kosova
Type:
Edition 2017
Production:
Hapu Festival
Date:
19.07 / 22:00
Project:

Shkëmbim përjetimesh nën tingujt e lëshuar nga: Agnes, Tristan dhe Alketa

Venue:
Teatri ODA - Pallati i Rinisë, nr. 111 (rr. Rinia, 7)
Type:
Edition 2017
Production:
Hapu Festival
Date:
20.07 / 20:00
Project:

Mischief La-Bas NURSERY CRYMES (SKOTLANDË, KOSOVË)

Venue:
Kafenetë (Apartamenti 196, Lounge etj) përballë ish "Rilindjes" (rr. Perandori Justinian)
Type:
Edition 2017
Production:
Hapu Festival
Date:
20.07 / 21:00
Project:

“17” – NJË KONSTELACION I VETËS (KOSOVË)

Venue:
Parku në lagjen Ulpiana (rr. Imzot Nikëprela)
Type:
Edition 2017
Production:
Hapu Festival
Date:
21.07 / 17:00
Project:

IN SITU FOCUS: Arti i krijuar në hapësirën publike dhe publiku pjesëmarrës

Venue:
Teatri ODA - Pallati i Rinisë, nr. 111 (rr. Rinia, 7)
Type:
Edition 2017
Production:
Hapu Festival
Date:
21.07 / 20:00
Project:

Mischief La-Bas NURSERY CRYMES (SKOTLANDË, KOSOVË)

Venue:
Kafenetë (Apartamenti 196, Lounge etj) përballë ish "Rilindjes" (rr. Perandori Justinian)
Type:
Edition 2017
Production:
Hapu Festival
Date:
21.07 / 20:00
Project:

Kolektiv artistësh nga Kosova X-TERR Udhëtim artistik me makinën tuaj (KOSOVË)

Venue:
Kolektiv artistësh nga Kosova
Type:
Edition 2017
Production:
Hapu Festival
Date:
21.07 / 21:00
Project:

Evolution Dance VALLËZIM E BASHKIM (KOSOVË)

Venue:
Sheshi Zahir Pajaziti
Type:
Edition 2017
Production:
Hapu Festival
Date:
22.07 / 11:00
Project:

Le G. BISTAKI (FRANCË) – PUNËTORI: Si të luash në hapësirë publike?

Venue:
Teatri ODA - Pallati i Rinisë, nr. 111 (rr. Rinia, 7)
Type:
Edition 2017
Production:
Hapu Festival
Date:
22.07 / 20:00
Project:

Mischief La-Bas NURSERY CRYMES (SKOTLANDË, KOSOVË)

Venue:
Kafenetë (Apartamenti 196, Lounge etj) përballë ish "Rilindjes" (rr. Perandori Justinian)
Type:
Edition 2017
Production:
Hapu Festival
Date:
22.07 / 20:00
Project:

Kolektiv artistësh nga Kosova X-TERR Udhëtim artistik me makinën tuaj (KOSOVË)

Venue:
Kolektiv artistësh nga Kosova
Type:
Edition 2017
Production:
Hapu Festival
Date:
22.07 / 21:00
Project:

“17” – NJË KONSTELACION I VETËS (KOSOVË)

Venue:
Parku në lagjen Ulpiana (rr. Imzot Nikëprela)
Type:
Edition 2017
Production:
Hapu Festival
Date:
23.07 / 17:00
Project:

IN SITU FOCUS: Estetika e artit të krijuar në hapësirën publike dhe dallimet kulturore

Venue:
Teatri ODA - Pallati i Rinisë, nr. 111 (rr. Rinia, 7)
Type:
Edition 2017
Production:
Hapu Festival
Date:
23.07 / 21:00
Project:

Le G. BISTAKI – THE BAÏNA TRAMPA FRITZ FALLEN (FRANCË)

Venue:
Sheshi Zahir Pajaziti (Amfiteatri)
Type:
Edition 2017
Production:
Hapu Festival
Date:
23.07 / 21:00
Project:

“17” – NJË KONSTELACION I VETËS (KOSOVË)

Venue:
Parku në lagjen Ulpiana (rr. Imzot Nikëprela)
Type:
Edition 2017
Production:
Hapu Festival
Date:
23.07 / 22:00
Project:

Mbyllja e Festivalit: Live performancë muzikore nga Blerta Kosova

Venue:
Teatri ODA - Pallati i Rinisë, nr. 111 (rr. Rinia, 7)
Type:
Edition 2017
Production:
Hapu Festival