Orari

Qershor

Data / Koha
Projekti
Vendi
Lloji
Produksioni
Data:
18.06 / 20:00
Projekti:

Shef Lumturimi

Nga: Lirak Çelaj / Regjia: Florent Mehmeti

Vendi:
Teatri ODA
Lloji:
Theatre
Produksioni:
Teatri ODA
Data:
20.06 / 20:00
Projekti:

Fajin e ka Bill Gates

Teksti dhe Regjia: Shpëtim Selmani

Vendi:
Teatri ODA
Lloji:
Theatre
Produksioni:
Produksion i Shpetim Selmanit

Rezervoni vendet tuaja (^v^)

Duke kontaktuar në Facebook or Instagram

Duke dërguar email në oda@teatrioda.com

Duke thirrur 038/49 246 555