Program

Date / Time
Project
Venue
Type
Production
Date:
11.09 / 19:30
Project:

FM Poetry Drive

Venue:
Type:
Edition 2020
Production:
Hapu Festival
Date:
25.09 / 11:00
Project:

Love me please!

Venue:
Sheshi Adem Jashari - Këndi afër Zyrës së BE-së në Kosovë
Type:
Edition 2020
Production:
Hapu Festival
Date:
25.09 / 14:00
Project:

Love me please!

Venue:
Sheshi Adem Jashari - Këndi afër Zyrës së BE-së në Kosovë
Type:
Edition 2020
Production:
Hapu Festival
Date:
03.10 / 16:00
Project:

RadiOh Europa

Venue:
Dardania, Ulpiana dhe Kodra e Diellit
Type:
Edition 2020
Production:
Hapu Festival
Date:
18.10 / 00:00
Project:

Shtigjet e jetës kulturore paralele të ’90-ave’

Venue:
Shtatorja Bill Klinton, lagjja Dardania, Prishtinë
Type:
Edition 2020
Production:
Hapu Festival
Date:
18.10 / 16:00
Project:

Silver Boom

Venue:
Pikënisja: Sheshi Skënderbeu
Type:
Edition 2020
Production:
Hapu Festival