Program

Date / Time
Project
Venue
Type
Production
Date:
06.09 / 20:00
Project:

HAPU.ME PRISHTINËN [KOSOVË]

Venue:
Sheshi Zahir Pajaziti, Sheshi Ibrahim Rugova.
Type:
Edition 2015
Production:
Hapu Festival
Date:
06.09 / 21:30
Project:

FOLEJA E HAPUR

Venue:
Teatri ODA
Type:
Edition 2015
Production:
Hapu Festival
Date:
07.09 / 19:30
Project:

TI JE MBI GJITHÇKA [KOSOVË]

Venue:
Mbikalim nga ana e Shkollës së Mesme të Mjekësisë "Ali Sokoli"
Type:
Edition 2015
Production:
Hapu Festival
Date:
07.09 / 20:45
Project:

Loja Shqipëri – Portugali në ekran të madh

Venue:
Teatri ODA
Type:
Edition 2015
Production:
Hapu Festival
Date:
07.09 / 22:30
Project:

FOLEJA E HAPUR

Venue:
Teatri ODA
Type:
Edition 2015
Production:
Hapu Festival
Date:
08.09 / 14:00
Project:

BISEDË E HAPUR

Venue:
Teatrin ODA
Type:
Edition 2015
Production:
Hapu Festival
Date:
08.09 / 16:00
Project:

TUNGJATJETA DHE MIRUPAFSHIM [AUSTRI, KOSOVË]

Venue:
Sheshi te Komuna e Prishtinës
Type:
Edition 2015
Production:
Hapu Festival
Date:
08.09 / 19:00
Project:

SHOEINING [KOSOVË]

Venue:
Plateau of PTK building in Dardania
Type:
Edition 2015
Production:
Hapu Festival
Date:
08.09 / 21:00
Project:

BISEDË E HAPUR

Venue:
Brenda në "Aeropolis" në Sheshin te Komuna e Prishtinës - Përmendorja
Type:
Edition 2015
Production:
Hapu Festival
Date:
08.09 / 21:00
Project:

FOLEJA E HAPUR

Venue:
Teatri ODA
Type:
Edition 2015
Production:
Hapu Festival
Date:
08.09 / 23:00
Project:

FOLEJA E HAPUR

Venue:
Teatri ODA
Type:
Edition 2015
Production:
Hapu Festival
Date:
09.09 / 10:00
Project:

TUNGJATJETA DHE MIRUPAFSHIM [AUSTRI, KOSOVË]

Venue:
Sheshi te Komuna e Prishtinës
Type:
Edition 2015
Production:
Hapu Festival
Date:
09.09 / 17:00
Project:

MURET E PADUKSHME [KOSOVË, MBRETËRI E BASHKUAR,FRANCË, AUSTRI]

Venue:
Hapësira te Biblioteka Kombëtare e Kosovës
Type:
Edition 2015
Production:
Hapu Festival
Date:
09.09 / 18:00
Project:

SHOEINING [KOSOVË]

Venue:
Sheshi Zahir Pajaziti
Type:
Edition 2015
Production:
Hapu Festival
Date:
09.09 / 18:00
Project:

TUNGJATJETA DHE MIRUPAFSHIM [AUSTRI, KOSOVË]

Venue:
Sheshi te Komuna e Prishtinës
Type:
Edition 2015
Production:
Hapu Festival
Date:
09.09 / 18:00
Project:

MURET E PADUKSHME [KOSOVË, MBRETËRI E BASHKUAR,FRANCË, AUSTRI]

Venue:
Hapësira te Biblioteka Kombëtare e Kosovës
Type:
Edition 2015
Production:
Hapu Festival
Date:
09.09 / 21:00
Project:

BISEDË E HAPUR

Venue:
Brenda në "Aeropolis" në Sheshin te Komuna e Prishtinës - Përmendorja
Type:
Edition 2015
Production:
Hapu Festival
Date:
09.09 / 22:00
Project:

FOLEJA E HAPUR

Venue:
Teatri ODA
Type:
Edition 2015
Production:
Hapu Festival
Date:
10.09 / 10:00
Project:

TUNGJATJETA DHE MIRUPAFSHIM [AUSTRI, KOSOVË]

Venue:
Sheshi te Komuna e Prishtinës
Type:
Edition 2015
Production:
Hapu Festival
Date:
10.09 / 11:00
Project:

THE SPEAKERS (‘FOLËSIT’/’ALTOPARLANTËT’) Për t’i dhënë zë të pathënave. [BRITANI E MADHE]

Venue:
Bulevardi Nënë Tereza
Type:
Edition 2015
Production:
Hapu Festival
Date:
10.09 / 14:00
Project:

ARTI NË HAPËSIRË PUBLIKE NË KOSOVË – DEBAT i HAPUR

Venue:
Teatri ODA
Type:
Edition 2015
Production:
Hapu Festival
Date:
10.09 / 17:00
Project:

THE SPEAKERS (‘FOLËSIT’/’ALTOPARLANTËT’) Për t’i dhënë zë të pathënave. [BRITANI E MADHE]

Venue:
Bulevardi Nënë Tereza
Type:
Edition 2015
Production:
Hapu Festival
Date:
10.09 / 21:00
Project:

HAPËSIRË JETIKE [SHQIPËRI]

Venue:
Sheshi Ibrahim Rugova
Type:
Edition 2015
Production:
Hapu Festival
Date:
10.09 / 22:00
Project:

AEROPOLIS [GJERMANI]

Venue:
Sheshi Ibrahim Rugova
Type:
Edition 2015
Production:
Hapu Festival
Date:
11.09 / 10:00
Project:

THE SPEAKERS (‘FOLËSIT’/’ALTOPARLANTËT’) Për t’i dhënë zë të pathënave. [BRITANI E MADHE]

Venue:
Bulevardi Nënë Tereza
Type:
Edition 2015
Production:
Hapu Festival
Date:
11.09 / 14:00
Project:

BISEDË E HAPUR

Venue:
Teatri ODA
Type:
Edition 2015
Production:
Hapu Festival
Date:
11.09 / 17:00
Project:

SHOEINING [KOSOVË]

Venue:
Sheshi Ibrahim Rugova
Type:
Edition 2015
Production:
Hapu Festival
Date:
11.09 / 17:00
Project:

THE SPEAKERS (‘FOLËSIT’/’ALTOPARLANTËT’) Për t’i dhënë zë të pathënave. [BRITANI E MADHE]

Venue:
Bulevardi Nënë Tereza
Type:
Edition 2015
Production:
Hapu Festival
Date:
11.09 / 21:00
Project:

KATEDRALJA E ÇELIKTË [FRANCË, KORE E JUGUT]

Venue:
Sheshi Zahir Pajaziti
Type:
Edition 2015
Production:
Hapu Festival
Date:
11.09 / 22:00
Project:

FOLEJA E HAPUR

Venue:
Teatri ODA
Type:
Edition 2015
Production:
Hapu Festival
Date:
12.09 / 10:00
Project:

THE SPEAKERS (‘FOLËSIT’/’ALTOPARLANTËT’) Për t’i dhënë zë të pathënave. [BRITANI E MADHE]

Venue:
Bulevardi Nënë Tereza
Type:
Edition 2015
Production:
Hapu Festival
Date:
12.09 / 14:00
Project:

“Elektriçisti i nëntokës”

Venue:
Teatri ODA
Type:
Edition 2015
Production:
Hapu Festival
Date:
12.09 / 14:00
Project:

BISEDË E HAPUR

Venue:
Teatri ODA
Type:
Edition 2015
Production:
Hapu Festival
Date:
12.09 / 17:00
Project:

THE SPEAKERS (‘FOLËSIT’/’ALTOPARLANTËT’) Për t’i dhënë zë të pathënave. [BRITANI E MADHE]

Venue:
Bulevardi Nënë Tereza
Type:
Edition 2015
Production:
Hapu Festival
Date:
12.09 / 18:00
Project:

‘Parkour’ dhe ‘freerunning’

Venue:
Ulpiana, te Fontana
Type:
Edition 2015
Production:
Hapu Festival
Date:
12.09 / 21:00
Project:

KATEDRALJA E ÇELIKTË [FRANCË, KORE E JUGUT]

Venue:
Sheshi Zahir Pajaziti
Type:
Edition 2015
Production:
Hapu Festival
Date:
12.09 / 21:00
Project:

AEROPOLIS [GJERMANI]

Venue:
Ulpiana (Fontana)
Type:
Edition 2015
Production:
Hapu Festival
Date:
12.09 / 22:00
Project:

FOLEJA E HAPUR

Venue:
Teatri ODA
Type:
Edition 2015
Production:
Hapu Festival