13_07_2017_8546368_Agnes_Nokshiqi -
13_07_2017_3099033_alketa_tristi -

Ngjarje të tjera

Project:

Shef Lumturimi

Nga: Lirak Çelaj / Regjia: Florent Mehmeti

18.06 / 20:00
Teatri Oda
Project:

Fajin e ka Bill Gates

Teksti dhe Regjia: Shpëtim Selmani

20.06 / 20:00
Teatri Oda
Shihni programin e plotë