25.06.2022 / 20:00

Koncert i mbylljes së HAPU për këtë vit.”KREJT SUPER”

Koncert i mbylljes së HAPU për këtë vit.”KREJT SUPER”
25.06.2022 / 19:00

JEPI ME GOJË

JEPI ME GOJË
24.06.2022 / 19:00

DASHURIA PËR …

DASHURIA PËR …
Shiko programin

ODA është e përkushtuar për zhvillimin profesional të artit dhe kulturës, duke ndërmarrë iniciativa, programe dhe projekte në fushën e prodhimit dhe bashkëprodhimit të veprave të artit bashkëkohor në teatër, muzikë dhe arte në hapësirën publike.

Lexo më shumë per ne

Lajmet

18.04.2024 Teatri Oda “stadiumi” i tifozëve të Liverpoolit në Kosovë

Lexo më shumë

“Tungjatjeta dhe Mirupafshim”, në ODA

Lexo më shumë

Photo Flash: First Look at Blessed Unrest’s DORUNTINE with Teatri ODA

Lexo më shumë

TEATRI “ODA” DO TË PREZANTOHET NË NEW YORK ME SHFAQJEN “DORUNTINA”

Lexo më shumë

“Bark Tupani” për mafinë e Kosovës, sonte premierë në ODA

Lexo më shumë

11.06.2021 KONKURS për 1 (një) Teknik(e)

Lexo më shumë
Lexo lajmet e fundit