Lajmet

2024-04-18 Teatri Oda “stadiumi” i tifozëve të Liverpoolit në Kosovë

Lexo më shumë

“Tungjatjeta dhe Mirupafshim”, në ODA

Lexo më shumë

TEATRI “ODA” DO TË PREZANTOHET NË NEW YORK ME SHFAQJEN “DORUNTINA”

Lexo më shumë

“Bark Tupani” për mafinë e Kosovës, sonte premierë në ODA

Lexo më shumë

2021-06-11 KONKURS për 1 (një) Teknik(e)

Lexo më shumë
Lexo lajmet e fundit