Lajmet

2024-04-18 “Tungjatjeta dhe Mirupafshim”, në ODA

Lexo më shumë

Photo Flash: First Look at Blessed Unrest’s DORUNTINE with Teatri ODA

Lexo më shumë

TEATRI “ODA” DO TË PREZANTOHET NË NEW YORK ME SHFAQJEN “DORUNTINA”

Lexo më shumë

“Bark Tupani” për mafinë e Kosovës, sonte premierë në ODA

Lexo më shumë

2021-06-11 KONKURS për 1 (një) Teknik(e)

Lexo më shumë
Lexo lajmet e fundit