Shef_Lumturimi - Fotografia: Agon Mehmeti
Shef_Lumturimi - Fotografia: Agon Mehmeti
Shef_Lumturimi - Fotografia: Agon Mehmeti
Shef_Lumturimi -
Shef_Lumturimi -
Shef_Lumturimi -
Shef_Lumturimi -
Shef_Lumturimi -
Shef_Lumturimi -
Shef_Lumturimi- -
Shef_Lumturimi - Fotografia: Agon Mehmeti

Ngjarje të tjera

Project:

Fajin e ka Bill Gates

Teksti dhe Regjia: Shpëtim Selmani

20.06 / 20:00
Teatri Oda
Shihni programin e plotë