ODA Productions

Rruga e botës së lirë

Director

Florent Mehmeti

Writer

Lirak Çelaj

Cast

Shengyl Ismaili,Dukagjin Podrimaj, Tristan Halilaj, Molikë Maxhuni, Labinot Raci

Scenography

Enes Sahiti dhe Arben Shala

This week in ODA

Monday

Tuesday

Wednesday

Thursday

Friday

Saturday

Sunday

Upcoming Events

22.04.2024

Monday

23.04.2024

Tuesday

24.04.2024

Wednesday

25.04.2024

Thursday

26.04.2024

Friday

27.04.2024

Saturday

28.04.2024

Sunday

ODA supported by