ODA Productions

Rruga e botës së lirë

Director

Florent Mehmeti

Writer

Lirak Çelaj

Cast

Shengyl Ismaili,Dukagjin Podrimaj, Tristan Halilaj, Molikë Maxhuni, Labinot Raci

Scenography

Enes Sahiti dhe Arben Shala

This week in ODA

Monday

Wednesday

Thursday

Friday

Saturday

Sunday

Upcoming Events

22.04.2019

Monday

23.04.2019

Tuesday

24.04.2019

Wednesday

25.04.2019

Refuge

19:30

Thursday

26.04.2019

Refuge

19:30

Friday

27.04.2019

Refuge

19:30

Saturday

28.04.2019

Sunday

ODA supported by