Kontakt

Kontakt

Për informata dhe rezervime na telefononi në numrin:

Tel: +381 (0)38 246 555,

Fax: +381 (0)38 246 555

Si dhe në e-mail adresën: [email protected]

Adresa: Pallati i Rinisë dhe i Sporteve nr. 111, 10000 Prishtinë, Kosovë

Këtë javë në ODA

E hëne

E martë

E mërkurë

E enjte

E premte

E shtunë

E diel

Ngjarjet e Ardhshme

23.05.2022

E hëne

24.05.2022

E martë

25.05.2022

E mërkurë

26.05.2022

E enjte

27.05.2022

E premte

28.05.2022

E shtunë

29.05.2022

E diel

ODA përkrahet nga