Kontakt

Kontakt

Për informata dhe rezervime na telefononi në numrin:

Tel: +381 (0)38 246 555,

Fax: +381 (0)38 246 555

Si dhe në e-mail adresën: [email protected]

Adresa: Pallati i Rinisë dhe i Sporteve nr. 111, 10000 Prishtinë, Kosovë

Këtë javë në ODA

E Hëne

E Marte

E Mërkure

E Enjte

E Premte

E Shtunde

E Diel

Ngjarjet e Ardhshme

26.03.2018

E Hëne

27.03.2018

E Marte

28.03.2018

E Mërkure

29.03.2018

E Enjte

30.03.2018

E Premte

31.03.2018

E Shtunde

01.04.2018

E Diel

ODA përkrahet nga