Ngjarjet në ODA

"Peer Gynti nga Kosova"

Me datë 15 Maj, në ora 20:00, në Teatrin Oda në Prishtinë, Qendra Multimedia prezanton shafqjen "Peer Gynti nga Kosova", e autorit Jeton Neziraj.

Luajnë aktorët: Ema Andrea, Besnik Krapi, Jonas Sjören dhe Charles Toulouse. Regjia: Robert Jelinek, Dramaturg: Stefan Schletter, Dizajni i Skenës dhe Kostumografia: Jelena Miletic, Dizajni i Skenës dhe Video: Zymryte Hoxhaj

Rreth shfaqjes:
"Peer Gynti nga Kosova" -- Është një tregim përplot aventura dhe drama tronditëse që na japin njohuri më të thellë mbi realitetin e migracionit evropian.
Ky tregim autentik, i treguar me sinqeritet të plot është një reflektim mbi fatin e mijëra emigrantëve të rinj në Evropë, të cilët kur përballen me kriza jetësore, shpesh humbin kontaktin me tokën nën këmbët e tyre dhe i kthehen krimit për të mbijetuar.

http://www.youtube.com/watch?v=88un0pUXdgg

Peer gynt

BALKAN TOUR - PEER GYNTI NGA KOSOVA
15 May, [Balkan premiere] Oda Theater, Prishtina / 20:00 h
16 May, City Theater, Gjilan / 20:00 h
17 May, City Theater, Ferizaj, / 20:00 h
21 May, Children's Theater Center (CTC), Skopje / Shkup, / 20:00 h
22 Oda Theater, Prishtina / 20:00 h
23 May, Black Box -- University of Arts, Tirana, 19:00 h
28 May, Center for Cultural Decontamination (CZKD), Belgrade, 20:00 h

 

Regjia

Robert Jelinek

Autori

Jeton Neziraj

Luajn√ę

Ema Andrea, Besnik Krapi, Jonas Sjören dhe Charles Toulouse

Skenografia

Jelena Miletic, Zymryte Hoxhaj

Këtë javë në ODA

E hëne

E martë

E mërkurë

E enjte

E premte

E shtunë

E diel

Ngjarjet e Ardhshme

26.02.2024

E hëne

27.02.2024

E martë

28.02.2024

E mërkurë

29.02.2024

E enjte

01.03.2024

E premte

02.03.2024

E shtunë

03.03.2024

E diel

ODA përkrahet nga