Ngjarjet në ODA

Promovimi i albumit të dytë të Gipsy Groove - Balkan Mania

Promovimi i albumit të dytë të Gipsy Groove - Balkan Mania

Gipsy Groove ka përfunduar albumin e dytë me titull Balkan Mania. Kemi kaluar kohë të mrekullueshme duke i krijuar këto këngë dhe shpresojmë se do të ju pëlqejnë dhe do të ju bëjnë të vallëzoni edhe ju. Albumin e ri do ta promovojmë të premten me 12 dhjetor në Teatrin Oda në Prishtinë. Kafuja, Mirsadi, Faruku, Ivani, Igori dhe Sezgini kanë kënaqësinë të ju ftojnë në koncertin e vitit. Vishuni me sa më shumë ngjyra dhe ejani në koncertin tonë.

Prodhimi dhe promovimi i albumit të dytë është përkrahur nga “Culture for All” projekt i financuar nga Bashkimi Evropian, menaxhuar nga Zyra e Bashkimit Evropian në Kosovë dhe implementuar nga ARS Progetti.
Sponsor medial KOHA.

Promotion of the Gipsy Groove’s second album Balkan Mania

Gipsy Groove has finalized its second album titled Balkan Mania. We had a great time in creating new songs and we hope you will enjoy listening and dance to the rhythm. We will promote the album on Friday, 12th of December at Oda Theater in Prishtina. Kafu, Mirsad, Faruk, Ivan, Igor and Sezgin have a pleasure to invite you for the concert of the year. Wear lots of colors and join us for the concert.

Production and promotion of the Gipsy Groove’s new album was supported by “Culture for All” an EU funded project managed by the European Union Office in Kosovo, implemented by ARS Progetti.
Media sponsor KOHA.

Promocija drugog albuma benda Gipsy Groove - Balkan Mania

Gipsy Groove je završio sa snimanjem drugog albuma koji nosi naziv Balkan Mania. Odli?no smo se proveli stvaraju?i nove pesme i nadamo se da ?e vam se svideti kao i da ?e vas naterati na ples. Promociju albuma ?emo održati u petak, 12. decembra u Teatru Oda u Prištini. Kafu, Mirsad, Ivan, Igor i Sezgin imaju ?ast da vas pozovu na koncert godine. Do?ite na koncert odeveni u što više boja.

Produkciju i promociju novog albuma benda Gipsy Groove je podržao “Culture for All”, projekat finansiran od strane Evropske Unije pod upravom Kancelarije Evropske Unije na Kosovu, kojeg sprovodi ARS Progetti.
Medijski sponzor KOHA.

 

Këtë javë në ODA

E hëne

E martë

E mërkurë

E enjte

E premte

E shtunë

E diel

Ngjarjet e Ardhshme

22.04.2024

E hëne

23.04.2024

E martë

24.04.2024

E mërkurë

25.04.2024

E enjte

26.04.2024

E premte

27.04.2024

E shtunë

28.04.2024

E diel

ODA përkrahet nga