Produksionet ODA

Bualli Amerikan

Donny Dubrow udhëheq një dyqan të gjërave të dorës së dytë. Kur e kupton se i ka shitur një myshteriu “monedhën” me kokë të buallit shumë më lirë sesa është vlera e saj reale, ai vendos ta vjedh atë. Ai gjithashtu kupton se për aq kohë sa e zvarrit plaçkitjen, ai mund të shkoj edhe pak më larg dhe ta eliminoj njeriun…

Shfaqja e David Mamet AMERICAN BUFFALO (Bualli Amerikan), është edhe një tregim mbi mundimet mashkullore për të qenë në “kulm”, qëllim i cili me ose pa vetëdije na përfshinë të gjithë ne. Është një shfaqje e jashtëzakonshme për tre njerëz të shtresës së ulët me vizionin e tyre për Ëndrrën Amerikane në një dyqan kaotik të gjërave të dorës së dytë në Çikago.

Regjia

Florent Mehmeti, Zoga Ceta

Autori

David Mamet

Luajnë

Lerry Corwin, Blerim Gjoci, Premtim Plakolli

Skenografia

Rudina Xhaferi

Muzika

Ilir Bajri

Këtë javë në ODA

E hëne

E martë

E mërkurë

E enjte

E premte

E shtunë

E diel

Ngjarjet e Ardhshme

22.04.2024

E hëne

23.04.2024

E martë

24.04.2024

E mërkurë

25.04.2024

E enjte

26.04.2024

E premte

27.04.2024

E shtunë

28.04.2024

E diel

ODA përkrahet nga