Ngjarjet në ODA

Prishtina Jazz Festival 2011

 


Pianist i ri kosovar që ka mbaruar sutdimet ne Gjermani premton tëë bëhet artist që do të na kënaq me punimet e tij dhe për sukseset e të cilit do të dëgjojmë mjaft në të ardhmën. CD-ja e tij debutuese - Vigan Kuci Trio Live - e botuar në tetor 2008 paraqet konceptin e trios së tij dhe na sjellë muzikë që është interesante njëherësh dhe e këndëshme për dëgjim. Stili dhe performimi i Viganit, pjekuria e tij artistike dhe muzikore dëshmojnë që këmi të bëjmë me një artist të talentuar që premton shumë. Vigani dhe shokët do të jenë padyshim një nga koncertet e kandshme të këtij edicioni.

video: http://www.myspace.com/vigan08/videos/jazz/104681820

 

 

Këtë javë në ODA

E hëne

Teatër

ERDHI GODOJA

12 Nëntor
20:00

E martë

E mërkurë

E enjte

E premte

E shtunë

E diel

Ngjarjet e Ardhshme

18.11.2019

E hëne

19.11.2019

E martë

20.11.2019

PRIT

20:00

E mërkurë

22.11.2019

E premte

23.11.2019

E shtunë

24.11.2019

E diel

ODA përkrahet nga