Ngjarjet në ODA

Open your eyes

Bashkohu në koncertin bëmirës për ndihmë viktimave të trafikimit. Eja aty, kur ambasadorët e fushatës HAPI SYTË, Kafu nga Gipsy Groove dhe MC Kresha, do të performojnë dhe japin mesazhet e tyre kundër eksploatimit të fëmijëve, vajzave të reja dhe grave.

Biletat janë shitje në formë donacioni prej 3 Euro

Paratë e mbledhura nga biletat e shitura do t’u dhurohen strehimoreve që u ofrojnë mbështetje grave dhe fëmijëve që janë viktima të trafikimit në Kosovë.

Disa ekzemplarë të CD-ve në edicione të limituara nga MC Kresha dhe Gypsy Groove, do të jenë në dispozicion në formë të lojës së fatit. Biletat për këtë lojë do të shiten gjatë koncertit. 

Biletat për këtë koncert mund t’i bleni prej sot në këto vende: 
Dit’e Nat’; Strip Depot; Peoples; Shpija e vjetër; Filikaqa dhe MIQT.

Këtë javë në ODA

E hëne

E martë

E mërkurë

E enjte

E premte

E shtunë

E diel

Ngjarjet e Ardhshme

18.01.2021

E hëne

19.01.2021

E martë

20.01.2021

E mërkurë

21.01.2021

E enjte

22.01.2021

E premte

23.01.2021

E shtunë

24.01.2021

E diel

ODA përkrahet nga