ODA Productions

LUFTA E TRETË BOTËRORE ndoshta, diçka diçka, s’po di s’po di...

Director

Florent Mehmeti

Writer

Lirak Çelaj dhe Rozafa Çelaj

Cast

Kushtrim Qerimi, Rina Krasniqi, Gojart Kqiku, Daniela Markaj, Kaltrinë Zeneli, Flamur Ahmeti

Costume Designer

Vesa Kraja

This week in ODA

Monday

Tuesday

Wednesday

Thursday

Friday

Saturday

Sunday

Upcoming Events

23.05.2022

Monday

24.05.2022

Tuesday

25.05.2022

Wednesday

26.05.2022

Thursday

27.05.2022

Friday

28.05.2022

Saturday

29.05.2022

Sunday

ODA supported by