Events in ODA

Java e filmit austriak

Java e filmit austriak

Austrian Film Week

Me fokus në veprat e Michael Haneke

With a focus on Michael Haneke

14.-16.04.2014 Prishtinë/Pristina

17.-18.04.2014 Prizren

Austrian Embassy

Pristina

Për të parë programin dhe filmat të cilët do të shfaqen klikoni këtu

 

This week in ODA

Monday

Tuesday

Wednesday

Thursday

Friday

Saturday

Sunday

Upcoming Events

02.10.2023

Monday

03.10.2023

Tuesday

04.10.2023

Wednesday

05.10.2023

Thursday

06.10.2023

Friday

07.10.2023

Saturday

08.10.2023

Sunday

ODA supported by