Events in ODA

BarCamp Prishtina #27

Edicioni i 27-të me radhë i BarCamp Prishtina po vjen! Ky edicion i sponsorizuar si rëndom nga IPKO Foundation do të mbahet të mërkurën, më 17 dhjetor 2014 në ora 17:30 në teatrin Oda.
Gjate viteve që lamë pas, BarCamp Prishtina ka arritur të sjellë pranë jush folës eminent me tema inovative dhe ka krijuar një komunitet që nxitë vlera të mira dhe ide kreative mes qytetarëve të Prishtinës. 
Fokusi kryesor i këtij BarCamp-i është Arkitektura, qëllimi kryesor i së cilës është ofrimi i të dhënave esenciale drejt audiencës e lindja e diskutimeve se si arkitektura është e përhapur në Kosovë përmes pikëpamjeve të ndryshme. 
Duke filluar nga Zana Hoxha, Dukagjin Hasimja e deri te Ajhan Bajmaku, folësit do të na shpalosin aktivitetet e tyre të fundit dhe përvojat në projekte arkitektonike, si dhe fenomene të ndryshme të arkitekturës kosovare. 
Pasi që BarCampet iu ofrojnë njerëzve një vend ku ata mund të ndajnë ide dhe tregime interesante personale, ky BarCamp do i sigurojë pjesëmarrësit biseda e ide të frytshme. 
Nëse dëshironi të jeni pjesë e një përvoje të këndshme, ejani të mërkurën!

 

Ngjarja në Facebook: https://www.facebook.com/ipkofoundation?fref=ts

""

This week in ODA

Monday

Tuesday

Wednesday

Thursday

Friday

Saturday

Sunday

Upcoming Events

27.03.2023

Monday

28.03.2023

Tuesday

29.03.2023

Wednesday

30.03.2023

Thursday

31.03.2023

Friday

01.04.2023

Saturday

02.04.2023

Sunday

ODA supported by