Ngjarjet në ODA

Java e filmit austriak

Java e filmit austriak

Me fokus në veprat e Michael Haneke

14.-16.04.2014 Prishtinë/Pristina

17.-18.04.2014 Prizren

Austrian Embassy

Prishtinë

Hyrja falas!

Për të parë programin dhe filmat të cilët do të shfaqen klikoni këtu.

Këtë javë në ODA

E hëne

E martë

E mërkurë

E enjte

E premte

E shtunë

E diel

Ngjarjet e Ardhshme

27.03.2023

E hëne

28.03.2023

E martë

29.03.2023

E mërkurë

30.03.2023

E enjte

31.03.2023

E premte

01.04.2023

E shtunë

02.04.2023

E diel

ODA përkrahet nga