Ngjarjet në ODA

BarCamp Prishtina #27

Edicioni i 27-të me radhë i BarCamp Prishtina po vjen! Ky edicion i sponsorizuar si rëndom nga IPKO Foundation do të mbahet të mërkurën, më 17 dhjetor 2014 në ora 17:30 në teatrin Oda.
Gjate viteve që lamë pas, BarCamp Prishtina ka arritur të sjellë pranë jush folës eminent me tema inovative dhe ka krijuar një komunitet që nxitë vlera të mira dhe ide kreative mes qytetarëve të Prishtinës. 
Fokusi kryesor i këtij BarCamp-i është Arkitektura, qëllimi kryesor i së cilës është ofrimi i të dhënave esenciale drejt audiencës e lindja e diskutimeve se si arkitektura është e përhapur në Kosovë përmes pikëpamjeve të ndryshme. 
Duke filluar nga Zana Hoxha, Dukagjin Hasimja e deri te Ajhan Bajmaku, folësit do të na shpalosin aktivitetet e tyre të fundit dhe përvojat në projekte arkitektonike, si dhe fenomene të ndryshme të arkitekturës kosovare. 
Pasi që BarCampet iu ofrojnë njerëzve një vend ku ata mund të ndajnë ide dhe tregime interesante personale, ky BarCamp do i sigurojë pjesëmarrësit biseda e ide të frytshme. 
Nëse dëshironi të jeni pjesë e një përvoje të këndshme, ejani të mërkurën!

 

Ngjarja në Facebook: https://www.facebook.com/ipkofoundation?fref=ts

""

Këtë javë në ODA

E hëne

E martë

E mërkurë

E enjte

E premte

E shtunë

E diel

Ngjarjet e Ardhshme

27.03.2023

E hëne

28.03.2023

E martë

29.03.2023

E mërkurë

30.03.2023

E enjte

31.03.2023

E premte

01.04.2023

E shtunë

02.04.2023

E diel

ODA përkrahet nga