Ngjarjet në ODA

MILLS & MALICE

http://www.myspace.com/mills12volts

Mills & Malice janë 6 djelmosha që vallëzojnë kur Hip-Hop përzihet me Jazz, me muzikën klezmer dhe këngën franceze...

Instrumentet përzihen me zërin e dobët dhe të ngjirur të Mills-it të vogël në një parfum të Djangorap. Mirësevini në rrethin e virtytshëm të Malice!

Këtë javë në ODA

E hëne

E martë

E mërkurë

E enjte

E premte

E shtunë

E diel

Ngjarjet e Ardhshme

03.04.2023

E hëne

04.04.2023

E martë

05.04.2023

E mërkurë

06.04.2023

E enjte

07.04.2023

E premte

08.04.2023

E shtunë

09.04.2023

E diel

ODA përkrahet nga