Events in ODA

LOMSHI

 

Sallon Ondulimi LOMSHI (shfaqje mysafire)
Shfaqja e llojit Impro Teatër, risi në skenën kulturore në vendin tonë vazhdon të shfaqet. Vetëm pesë minuta para shfaqjës regjisori do të ju tregoj aktorëve për temën e shfaqjës dhe më pas teksti do të krijohet nga vet aktorët përpara publikut. Ejani dhe shijone këtë aventurë teatrore.

Iniciator i projektit: Arben Biba

Producent dhe regjisor: Arben Biba

Asistente e regjise: Diellza Namani
Skenografia dhe kostumet: Reita Maxhuni
Mjeshter i ndricimit: Ukshin Krasniqi
Luajne: Arta Gashi
Bashkim Alaj
Besnike Arifi
Fatlume Bunjaku
Florentina Ademi dhe 
Genta Retkoceri

 

 

 

This week in ODA

Monday

ODA Productions

Inspektor Limi

07 April
19:00

Wednesday

Thursday

Friday

Saturday

Sunday

Upcoming Events

26.04.2021

Zjarri i Ilegales

20:00

Monday

27.04.2021

Tuesday

28.04.2021

Wednesday

29.04.2021

Inspektor Limi

20:00

Thursday

30.04.2021

Friday

01.05.2021

Saturday

02.05.2021

Sunday

ODA supported by