ODA Productions

The key

"Çelësi" është shfaqje që i përket teatrit natyralist. Dy të rinj mbeten të mbyllur në një dhome pasi që atyre iu humb çelësi. Derisa e kërkojnë atë, ata gjenden edhe para një fakti tjetër se atyre u mungon edhe çelësi i njohjes së njëri tjetrit. Drama vazhdon në kërkim të njohjes së njëri tjetrit dhe të vetvetes.


Kjo shfaqje është bashkëprodhim mes Teatrit ODA & Tezga Alternative


 

Director

Artur Tahiraj

Writer

Visar Krusha

Cast

Ryvë Kajtazi, Adrian Morina

This week in ODA

Monday

Wednesday

Thursday

Friday

Saturday

Sunday

Upcoming Events

22.04.2019

Monday

23.04.2019

Tuesday

24.04.2019

Wednesday

25.04.2019

Refuge

19:30

Thursday

26.04.2019

Refuge

19:30

Friday

27.04.2019

Refuge

19:30

Saturday

28.04.2019

Sunday

ODA supported by