ODA Productions

Possibilities

Shfaqja është ndërtuar prej një serie prej gjashtë pjesëve të cilat krijojnë një tërësi të irracionales dhe kufijve të logjikës. Secila skenë është e fuqishme dhe shqetësuese sepse përbrenda ka brutalitetin, amoralitetin, regjime autoritare, përleshje fetare…

Kjo shfaqje ka qenë po ashtu shfaqje diplome e kësaj gjenerate të aktorëve

Director

Ilire Vinca Çelaj

Writer

Howard Barker

Cast

Arben Zharku, Edona Reshitaj, Fatmir Spahiu, Gresa Pallaska, Teuta Krasniqi dhe Yllka Gashi.

This week in ODA

Monday

ODA Productions

Inspektor Limi

07 April
19:00

Wednesday

Thursday

Friday

Saturday

Sunday

Upcoming Events

26.04.2021

Zjarri i Ilegales

20:00

Monday

27.04.2021

Tuesday

28.04.2021

Wednesday

29.04.2021

Inspektor Limi

20:00

Thursday

30.04.2021

Friday

01.05.2021

Saturday

02.05.2021

Sunday

ODA supported by