ODA Productions

LUFTA E TRETË BOTËRORE ndoshta, diçka diçka, s’po di s’po di...

Director

Florent Mehmeti

Writer

Lirak Çelaj dhe Rozafa Çelaj

Cast

Kushtrim Qerimi, Rina Krasniqi, Gojart Kqiku, Daniela Markaj, Kaltrinë Zeneli, Flamur Ahmeti

Costume Designer

Vesa Kraja

This week in ODA

Monday

ODA Productions

Inspektor Limi

07 April
19:00

Wednesday

Thursday

Friday

Saturday

Sunday

Upcoming Events

26.04.2021

Zjarri i Ilegales

20:00

Monday

27.04.2021

Tuesday

28.04.2021

Wednesday

29.04.2021

Inspektor Limi

20:00

Thursday

30.04.2021

Friday

01.05.2021

Saturday

02.05.2021

Sunday

ODA supported by