Events in ODA

BarCamp Prishtina #27

Edicioni i 27-të me radhë i BarCamp Prishtina po vjen! Ky edicion i sponsorizuar si rëndom nga IPKO Foundation do të mbahet të mërkurën, më 17 dhjetor 2014 në ora 17:30 në teatrin Oda.
Gjate viteve që lamë pas, BarCamp Prishtina ka arritur të sjellë pranë jush folës eminent me tema inovative dhe ka krijuar një komunitet që nxitë vlera të mira dhe ide kreative mes qytetarëve të Prishtinës. 
Fokusi kryesor i këtij BarCamp-i është Arkitektura, qëllimi kryesor i së cilës është ofrimi i të dhënave esenciale drejt audiencës e lindja e diskutimeve se si arkitektura është e përhapur në Kosovë përmes pikëpamjeve të ndryshme. 
Duke filluar nga Zana Hoxha, Dukagjin Hasimja e deri te Ajhan Bajmaku, folësit do të na shpalosin aktivitetet e tyre të fundit dhe përvojat në projekte arkitektonike, si dhe fenomene të ndryshme të arkitekturës kosovare. 
Pasi që BarCampet iu ofrojnë njerëzve një vend ku ata mund të ndajnë ide dhe tregime interesante personale, ky BarCamp do i sigurojë pjesëmarrësit biseda e ide të frytshme. 
Nëse dëshironi të jeni pjesë e një përvoje të këndshme, ejani të mërkurën!

 

Ngjarja në Facebook: https://www.facebook.com/ipkofoundation?fref=ts

""

This week in ODA

ODA Productions

Graviteti

21 October
20:00

Monday

Tuesday

Wednesday

ODA Productions

Graviteti

04 April
20:00

Thursday

Friday

Saturday

Sunday

Upcoming Events

28.10.2019

Monday

30.10.2019

Wednesday

31.10.2019

Thursday

01.11.2019

Friday

02.11.2019

Saturday

03.11.2019

Sunday

ODA supported by